Συνεργάτες

Η FALCON πιστεύει σε βαθιά ριζωμένες σχέσεις με αποκλειστικούς προμηθευτές – καθώς και με πελάτες και άλλους ενδιαφερόμενους και εμπειρογνώμονες. Εργαζόμαστε ως R&D εταίροι και διανομείς, αλλά και ως επέκταση των προμηθευτών μας.

Παρέχουμε υποστήριξη και μεταφορά γνώσεων στους πελάτες μας, για να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν τα τελικά τους προϊόντα και να ανακαλύψουν καινοτόμες λύσεις.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με σημαντικούς προμηθευτές συστατικών – συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως – σε διάφορους τομείς.

Αυτοί οι τομείς περιλαμβάνουν το φαγητό, τα φαρμακευτικά, το χαρτί, τις ζωοτροφές, μεταξύ άλλων. Στόχος μας είναι να φέρουμε στην αγορά μια τεράστια ποικιλία προϊόντων. Ο κατάλογος προϊόντων μας ενημερώνεται και προσαρμόζεται συνεχώς έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διατροφής και στις τάσεις της αγοράς.

Οι σχέσεις προμηθευτών μας βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στην παράδοση των καλύτερων προϊόντων.

Έχουμε αποκλειστικές συμφωνίες με τους εταίρους μας και φροντίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Ανταλλάσσουμε ιδέες, ανταλλάσσουμε πολύτιμες πληροφορίες, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα που ευδοκιμούν σε διάφορες αγορές.

Στην Falcon, οι συνεργάτες μας βρίσκουν μια αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες – με μια βαθιά κατανόηση της αγοράς.

Καλωσορίζουμε τακτικά τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε για επαναλαμβανόμενες πωλήσεων. Παρακολουθούμε επίσης όλες τις σημαντικές δραστηριότητες της βιομηχανίας και ταξιδεύουμε τακτικά για να επισκεφτούμε τους προμηθευτές αλλά και τους πελάτες μας.

Η πρόβλεψη της ζήτησης και ο προγραμματισμός αποτελούν βασικά στοιχεία της στρατηγικής μας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μάρκετινγκ και προμηθειών συνεργάζεται στενά με το τμήμα εφοδιαστικής αλυσίδας μας – οι οποίοι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις παραγγελίες και τις επερχόμενες απαιτήσεις.

Εργαζόμαστε επίσης ως προμηθευτές Private Label (PL) προκειμένου να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.