Βιομηχανία

H FALCON εστιάζει στη βιομηχανία. Σε τρόφιμα, Nutraceuticals, φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά και προσωπική φροντίδα, ζωοτροφές, βιομηχανία χάρτου. Τα συστατικά μας έχουν πολλές εφαρμογές F&B, δηλαδή σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, γαλακτοκομικές εφαρμογές, κρέατα, παγωτά, παρασκευάσματα φρούτων, τρόφιμα για μωρά, comfort food, ποτά, ζυθοποιεία, οινοποιεία και σνακ.

Η βιομηχανία είναι όπου ξεκινάνε όλα, το R&D μας πρωτοπορεί για στην διμηουργία νέων προϊόντων σε συνεργασία με τους πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς και στην Κύπρο, ως ένας από τους κύριους εταίρους της Βιομηχανίας. Εξάγουμε μέρος των συστατικών μας σε ΕΕ και εκτός ΕΕ. Παρέχουμε έναν τεράστιο αριθμό συστατικών που καταλήγουν στα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Έχουμε την πιο μεγάλη ποικιλία και επιλογές που καλύπτουν τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα συστατικά.

Μέσω των ισχυρών συνεργασιών μας, της επιστημονικής τεχνικής υποστήριξης και της πληροφορίες της αγοράς, εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας ως αξιόπιστοι συνεργάτες.

Οι άνθρωποι μας είναι οι ήρωες πίσω από μερικά από τα ποιο καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Συνεργαζόμαστε επίσης με πανεπιστήμια και με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου.

Είμαστε υπερήφανοι για τους εργαζομένους μας, και τα νέα μας ταλέντα – μεταπτυχιακούς φοιτητές και μαθητευόμενους.

Οι άνθρωποι μας έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής – από τεχνολογίες επικοινωνίας, CRM και ERP.

Η ομάδα επαγγελματιών τεχνολόγων τροφίμων και χημικών μας πιστεύει στην παροχή τεχνικής υποστήριξης. Οι επιστήμονες μας εκπαιδεύονται στα υψηλότερα πρότυπα στον τομέα των τροφίμων και ποτών και όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές.

Πάντα ψάχνουμε για νέα ταλέντα, οπότε αν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σε αυτή τη δυναμική αγορά, στείλτε το βιογραφικό σας και μια συνοδευτική επιστολή στο info@falcon-sa.gr