Το ελαιοτριβείο μας

Τα δέντρα της ελιάς είναι ο φυσικός τρόπος βιώσιμης ανάπτυξης.

Η Falcon έχει επενδύσει στη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας τεχνολογίας αιχμής, ενός βιώσιμου ελαιοτριβείου, μιας μονάδας εμφιάλωσης και μιας αποθήκης στο Σίγρι της Λέσβου.

Η εταιρεία καλλιεργεί 40.000 ελαιόδεντρα κάθε χρόνο. Παράγουμε το πιο θρεπτικό ελαιόλαδο, πλούσιο σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. Κάθε μία από τις 12 επιλεγμένες ποικιλίες μας (που προέρχονται από το νησί της Λέσβου και από άλλες περιοχές) δίνει κάτι ιδιαίτερο, μοναδικές γεύσεις και ξεχωριστά αρώματα.

  • Οι ελιές που συλλέγονται μεταφέρονται αμέσως στον ελαιοτριβείο όπου πλένονται, αποφυλλώνονται και αρχίζει η παραγωγή.
  • Η πάστα ελιάς κυκλοφορεί πάντα μέσω κλειστού κυκλώματος για να αποφευχθεί η επαφή με τον αέρα και, κατά συνέπεια, η οξείδωση.
  • Η θερμοκρασία ελέγχεται ώστε να μην υπερβαίνει ποτέ τους 20-26 ° C
  • Το ελαιόλαδο φιλτράρεται με οικολογικά φίλτρα χαρτιού πριν από την αποθήκευση.
  • Όλες οι διαδικασίες παρακολουθούνται και ελέγχονται ψηφιακά.

Το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε θερμοκρασία 16-17 ° C σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε ατμόσφαιρα αζώτου για να αποφευχθεί η οξείδωση και παραμένει σε άριστη κατάσταση μέχρι να εμφιαλωθεί.

Χωρίς πρόσθετα, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μας εμφιαλώνεται σε σκούρο γυαλί και μεταλλικά δοχεία για να το προστατεύει από το ηλιακό φως και την οξείδωση. Αέριο άζωτο προστίθεται επίσης στις φιάλες για να αφαιρέσει το ατμοσφαιρικό οξυγόνο. Έχουμε επίσης μια ξεχωριστή εγκατάσταση για τον εμπλουτισμό του ελαιολάδου με εκχυλίσματα.

Πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό εργαστήριο για μια μεγάλη ποικιλία ανάλυσεων του ελαιολάδου (Acidity, Peroxide Values, K-Values, Polyphenols).

Η εξαιρετική ποιότητα των αγαθών και των υπηρεσιών μας είναι το αποτέλεσμα των ανθρώπων μας και μιας εξαιρετικής ομάδας συνεργατών. Συνδυάζουμε την ευαισθησία και την αφοσίωση στην καλλιέργεια / παραγωγή μας, στη σύγχρονη εγκατάσταση ελαιοτριβείων και εμφιάλωσης, διεξοδικές αναλύσεις σε διαπιστευμένα εργαστήρια, σε συσκευασίες / γραφικά, αποθήκευση, εμπορευματοποίηση, προώθηση και συνεχή εκπαίδευση και επικοινωνία.

Γνωρίζουμε ότι το ελαιόλαδο μας είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Δείτε την νέα μας ιστοσελίδα www.sigriolivemill.health