H Εταιρεία

Η FALCON ΑΕΒΕ έχει ηγετική θέση στην αγορά ενώ ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου και της βιομηχανίας. Η Έρευνα και Ανάπτυξη είναι μέρος του DNA της εταιρείας, ενώ παράλληλα διαθέτει και εργοστάσιο παραγωγής. 

Εισάγουμε και εξάγουμε τα πάντα, από εμπορεύματα έως εξειδικευμένα συστατικά σε διάφορους τομείς, όπως:

● Βιομηχανία Τροφίμων

● Superfoods / Συμπληρώματα διατροφής

● Pharma

● Nutraceuticals

● Καλλυντικά

● Ho.Re.Ca.

● Λιανικό εμπόριο

● Χονδρικό εμπόριο

● Συσκευασία

● Βιομηχανία χάρτου

● Ζωοτροφές

Η ομάδα μας αποτελείται από 50 έμπειρους επαγγελματίες.

Θεωρούμε ότι είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας και της διαχείρισης εγκαταστάσεων και παραμένουμε εμπνευσμένοι από υγιείς και θρεπτικές λύσεις.

Η Falcon συνεργάζεται με γνωστές διεθνής εταιρείες και ενεργεί ως αποκλειστικός διανομέας σε πολλές αγορές (για λεπτομέρειες, δείτε τη σελίδα Συνεργάτες).

R&D

Η ομάδα μας αποτελείται από τεχνολόγους τροφίμων, χημικούς, γεωπόνους και μηχανικούς. Μαζί με το άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων, το μάρκετινγκ και τους ειδικούς του QA, δουλεύουμε επιστάμενα για το καλύτερο.

Η ομάδα των εργαζομένων μας συνεχίζει να επεκτείνεται και πάντα αναζητούμε νέους τρόπους για να αξιοποιήσουμε τα δυνατά μας στοιχεία καθώς και να βρούμε νέες ευκαιρίες στην αγορά.

Δουλεύουμε ως μία ομάδα για την ανάπτυξη προϊόντων και συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μαζί πολλά νέα προϊόντα στην αγορά. Οι τεχνολόγοι τροφίμων μας διαμορφώνουν συνταγές και βιομηχανικές δοκιμές – μέχρι την τελική μορφή κάθε νέου προϊόντος.

Εργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε τα πιο εμπορεύσιμα προϊόντα στην αγορά. Είμαστε trendsetters και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα. Μαζί με τους πελάτες μας, η ομάδα μας QA και το Marketing, επιβλέπουμε όλα τα στάδια ανάπτυξης των προϊόντων.

Πιστεύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και παρακολουθούμε τακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια. Συνεργαζόμαστε επίσης με προμηθευτές για να παρέχουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και να προσφέρουμε πρακτική εμπειρία πάνω σε διαφορετικά συστατικά.

Χρονοδιάγραμμα

Η Falcon ιδρύθηκε το 1994, με σταθερή αύξηση μέχρι το 2009, όταν η εταιρεία δημιούργησε ένα εργοστάσιο με άδεια για την ανάμειξη υγρών και σκονών.

Το εργοστάσιο μας έδωσε την πρόσθετη απαιτούμενη χωρητικότητα για την συλλογή μελιού, ομογενοποίηση, ανασυσκευασία συστατικών σε μικρότερες συσκευασίες και αποθήκευσης προϊόντων σε θαλάμους ψύξης.

– Το 2011, αναπτύξαμε ένα τμήμα αφιερωμένο σε υγιεινά προϊόντα και εμπλουτισμένα τρόφιμα και συμπληρώματα.

– Το 2016 δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα πωλήσεων για γεύσεις, αρώματα και χρώματα.

– Το 2018 ξεκινήσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης και ενισχύσαμε το τμήμα φαρμακευτικών και καλλυντικών / προσωπικής φροντίδας. Αναβαθμίσαμε επίσης το κέντρο διανομής μας στη Θεσσαλονίκη.

– Το 2019 αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης προσθέτοντας μια νέα αποθήκη στην Αττική.

Οφέλη για την υγεία

Η Falcon ιδρύθηκε το 1992, με σταθερή αύξηση μέχρι το 2009, όταν η εταιρεία δημιούργησε ένα εργοστάσιο με άδεια για την ανάμειξη υγρών και σκονών

● Καρδιαγγειακή υγεία
● Κυκλοφορία αίματος
● Υγεία των οστών, του δέρματος και του εγκεφάλου
● Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
● Μείωση της LDL χοληστερόλης
● Διαχείριση βάρους
● Σωστή λειτουργία του μεταβολισμού

Διανομή

Το τμήμα διανομής και εφοδιαστικής αλυσίδας χειρίζεται όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Παραδίδουμε άμεσα και απευθείας στους πελάτες μας, από τις δικές μας αποθήκες. Καλύπτουμε όλες τις πτυχές της αλυσίδας εφοδιασμού και έχουμε το δικό μας στόλο φορτηγών με ψυκτική θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Οι Τοποθεσίες μας

Βρισκόμαστε στην Αθήνα και έχουμε στρατηγικά τοποθετημένες εγκαταστάσεις που μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε εύκολα στις ανάγκες όλων των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Vari (HQ & Warehouse)
Keratea (Warehouse)
Koropi (Factory & Warehouse)
Thessaloniki (Office & Warehouse)