Εργοστάσιο Μελιού

Το εργοστάσιό μελιού στην Αθήνα έχει την ικανότητα παραγωγής να επεξεργασίας διαφόρων ειδών μελιού. Έχουμε τυποποιήσει τις διαδικασίες για τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας. Οι πελάτες μας είναι στη Βιομηχανία, Ho.Re.Ca & λιανική. Κάθε χρόνο εξάγουμε επίσης πλήρη φορτία κοντέινερ στην Ευρώπη.

Είμαστε ειδικευμένοι στην επιλογή μόνο των καλύτερων τύπων μελιού: Ανθέων Polyflora, Ακακίας, Δάσους, Πεύκου, Δέντρου, Έρικα, Θυμάρι, Έλατο, Καστανιάς και ακόμη περισσότερα.

Διανέμουμε μέλι σε διάφορες επιλογές συσκευασίας από βάζο, μέχρι δεξαμενές. 

Γυάλινο βάζο 320g / 400g / 900g

Πλαστικός κουβάς 5, 15, 25, 45kg

Δοχείο 25kg

Μεταλλικό βαρέλι 290 κιλά

Δεξαμενές IBC 1250kg

Δεξαμενές ειδικού τύπου

Συνεργαζόμαστε απευθείας με μελισσοκόμους στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία και εισάγουμε επίσης από άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο παραγωγών και εμπόρων. Είμαστε επίσης αφοσιωμένοι ως ηγέτες στην παραγωγή βιολογικού μελιού.

Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνολόγων τροφίμων και το ειδικό τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας & Ελέγχου δραστηριοποιούνται στον έλεγχο και την ανάλυση κάθε LOT που εμπορευόμαστε. Διατηρούμε υψηλά πρότυπα βάσει Διεθνών Πιστοποιήσεων και Ευρωπαϊκών Προτύπων, με αυστηρό σχέδιο εσωτερικού ελέγχου.

Η εξαιρετική ποιότητα του μελιού μας επιβεβαιώνεται από αναλύσεις διεθνών διαπιστευμένων εργαστηρίων. Οι αναλύσεις γίνονται ανά παρτίδα, σύμφωνα με το εσωτερικό μας σχέδιο, για:

Παράμετροι ποιότητας, εμπορική ανάλυση, κατάλοιπα αντιβιοτικών, φυτοφάρμακα, GMO, Αυθεντικότητα (συμπεριλαμβανομένων ξένων σακχάρων, χρώματος καραμέλας, σιροπιού ρυζιού, NMR και άλλων) Βαρέα μέταλλα, ανάλυση γύρης, Beerepellents και άλλα υπολείμματα.

Παρακολουθούμε συνεχώς τη διεθνή, ευρωπαϊκή και εγχώρια νομοθεσία. Θέτουμε τα αυστηρότερα πρότυπα για την ποιότητα των προϊόντων μας. Συνεχείς πληροφορίες για όλα τα νέα δεδομένα στην Ευρώπη και τον κόσμο μέσω του συστήματος γρήγορης ειδοποίησης για τρόφιμα και ζωοτροφές (RASFF) και τις στατιστικές πληροφορίες των διαπιστευμένων εργαστηρίων και του δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.