Λιανική

Από πλήρες φορτία εμπορευμάτων, μέχρι βάζα και σακουλάκια, η Falcon έχει μια πολύ δυναμική παρουσία στο Retail. Επίσης, ετοιμάζουμε συνεργασίες με πελάτες για την ανάπτυξη και την προώθηση προϊόντων Private Label (PL).

Η ομάδα μας έχει επίσης αναπτύξει το δικό μας brand name: Ol-eve!

Στην Ol-eve θέλουμε να φέρουμε τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο στο τραπέζι σας. Η αφοσίωσή μας σε ένα θρεπτικό τρόπο ζωής, μας έδωσε το κίνητρο να ταξιδέψουμε και να επιλέξουμε προϊόντα που πληρούν τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα, όλα κάτω από το πρίσμα της βιωσιμότητας. Ξεκινώντας από το νησί της Λέσβου και επεκτείνοντας την γκάμα μας με προϊόντα από την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και όλο τον κόσμο!

Από την αγάπη μας για το πολύτιμο ελαιόλαδο και τις ελιές, στο διάσημο Matcha, την Ασερόλα, την σκόνη κακάου και την υπέροχη ζάχαρη αγαύης και σφενδάμνου. Είμαστε έκπληκτοι από τις διατροφικές αξίες, τα προφίλ γεύσης και τα οφέλη για την υγεία τέτοιων προϊόντων. Τα διεθνή προϊόντα μας είναι από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Λατινική Αμερική, το Μεξικό, τον Καναδά και την Αφρική. Και δεν είναι μόνο η κουλτούρα των τροφίμων που είναι ισχυρή, αλλά ο μοναδικός τους χαρακτήρας. Σας προσκαλούμε σε μια περιπέτεια, ένα ταξίδι που ξεκινάει από τις γεύσεις!

Έχουμε παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Κίνας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μάθετε περισσότερα για τα υπέροχα προϊόντα μας στο www.ol-eve.com