ΤΡΟΦΙΜΑ  |   ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ  |   ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ  |   ΧΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  |   ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ  |   ΟΡΓΑΝΙΚΑ  |   ΜΕΛΙ  |   ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  |   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
falcon.gr
falcon.gr
falcon.gr
falcon.gr
  ΠΡΟΦΙΛ

 


Η Εταιρεία FALCON A.E.B.E. δραστηριοποιείται από το 1992 στον χώρο των Πρώτων Υλών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών, των Φαρμάκων, των Ζωοτροφών καθώς και άλλων βιομηχανικών εφαρμογών όπως της Χαρτοποιίας.


Σήμερα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους ξένους οίκους πρώτων υλών, με πολλαπλά προϊόντα που απευθύνονται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών. Ο κατάλογος των προϊόντων ανανεώνεται διαρκώς, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και τις τάσεις της σύγχρονης διατροφής και βιομηχανίας.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει παράλληλα τμήμα εξαγωγών Ελληνικών προϊόντων, υπό την επωνυμία Ol-eve (www.ol-eve.com), όπου παράγει και εξάγει στην χονδρική αγορά καθώς και στη λιανική σε συσκευασμένα προϊόντα όπως: Ελαιόλαδο, Ελιές, Μέλι, Αποξηραμένα Φρούτα, Ακτέργαστο Αλάτι και Κρασί.

Η FALCON A.E.B.E. πρωτοπορεί διαρκώς και εδραιώνει την δραστηριότητά της στις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου. Με άξονα την αξιοπιστία και τις άριστες επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες της, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει και τον τομέα των ιδιαίτερα υγιεινών προϊόντων, συστατικά τα οποία έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.
 Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται κυρίως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλγη.

Για την εταιρεία FALCON η παροχή πρώτων υλών δε σημαίνει μόνο την προώθησή τους και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά κυρίως την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη από επιστήμονες με την πλέον σύγχρονη κατάρτιση στα θέματα του κλάδου των τροφίμων και των λοιπών βιομηχανικών εφαρμογών. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, εκτός από έμπειρους ανθρώπους της αγοράς με επιστημονικό υπόβαθρο, απαρτίζεται και από 9 τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς, οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς στα Ευρωπαικά κέντρα των συνεργαζόμενων εταιρειών, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας για την επίλυση προβλημάτων, την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και βελτίωση διαδικασιών παραγωγής και ποιότητας, παραμένοντας συνεχώς ενήμεροι για τις σύγχρονες τάσεις κι εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων και ποτών.

Οικονομικά Στοιχεία

Για να δείτε τον ισολογισμό του 2014 παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον ισολογισμό του 2013 παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον ισολογισμό του 2012 παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον ισολογισμό του 2011 παρακαλώ πατήστε εδώ.


BALANCE SHEEET - PROFIT & LOSS FALCON 2015

BALANCE SHEEET - PROFIT & LOSS FALCON 2016
 
Privacy Policy © 2019 ICOP
SSL Certificates